..::Ivčin Bloček::..

Kdo opustí smutného přítele, není hoden, aby se dělil s jeho radostí

Hilary Duff

Filmografie

2006: Holky v balíku (Material girls)

2005: Dvanáct do tuctu 2 (Cheaper by the Dozen 2)
           Pan Božský (The Perfect Man)
           Nikdo to nevzdávej (Raise your voice)

2004: Moderní Popelka (A Cinderella Story)
           Dvanáct do tuctu (Cheaper by the Dozen)

2003: Agent Cody Banks (Agent Cody Banks)
           Italské prázdniny (The Lizzie McGuier Movie)

2002: Kadetka Kelly (Cadet Kelly)

1998: Casper a Wendy (Casper Meets Wendy)


 

Poslední komentáře
18.07.2007 16:54:55: ahoj...aj na nas blog si pisala nech si to prideme checknut taQ..som tu :D..celkom pekne to tu nas :...
02.07.2007 10:14:50: ahojda vzpomínáš si psala jsi mi na můj blog básničku můj blog je www-lovely-rihanna.blog.cz jestli ...